Ποιοι είμαστε

Τα ζαχαροπλαστεία – Αρτοποιεία CANNELLE βρίσκονται στον ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ και στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ και περιλαμβάνουν σύγχρονα εργαστήρια – πρατήρια γλυκισμάτων και αρτοπαρασκευασμάτων εκφράζοντας έτσι την αγάπη  για αγνά και φρέσκα προιόντα αρτοποιείας και ζαχαροπλαστικής.

 

 

 

 

Έτσι τα ζαχαροπλαστεία – Αρτοποιεία CANNELLE επιβραβεύτηκαν από το κοινό και πλέον έχουν καθιερωθεί στην ανταγωνιστική αγορά του Κορυδαλλού της Καλλιθέας και των γύρω περοχών ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις των πελατών για την κάθε δική τους ξεχωριστή περίσταση.

 

 

 

 

Τα εργαστήρια μας είναι υπερσύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις προβλεπόμενες πιστοποιήσεις.

 

Tο εξειδικευμένο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, χρησιμοποιώντας πάντα τα αγνότερα υλικά χωρίς κανένα τύπο συντηρητικών ουσιών, καλύπτει όλους τους τομείς παραγωγής ( πατισσερί, σοκολάτα, σιροπιαστά, παγωτό, αρτοσκευάσματα).

 

 

Τα κατάστημα μας λειτουργούν και ως καφέ-ζαχαροπλαστείο και προσφέρει τα προιόντα μας όταν ο καιρός το επιτρέπει στον όμορφα διαμοφωμένο χώρο μας.

Έτσι μπορείτε να απολαύσετε τον μυρωδάτο καφέ της αρεσκείας σας το γλυκό σας η το σνακ από την ποικιλία μας σε σφολιατοειδή και αρτοσκευάσματα αλλά και να τα πάρετε μαζί σας σε πακέτο